Cena inštrukcij za statistiko odvisna od nivoja poučevanja in števila ur

 

Inštrukcij na najvišji stopnji izobraževanja za zahtevnejše predmete, kot je statistika, se lahko lotijo le največji strokovnjaki. Inštruktor za poučevanje statistike na fakulteti mora namreč imeti vrhunsko znanje s tega področja. S ponosom lahko povemo, da imamo v podjetju D&S Inštrukcije na voljo strokoven kader, ki se posveti vsakemu posamezniku in mu pomaga do ustreznega znanja. Je pa zaradi strokovno usposobljenih inštruktorjev cena inštrukcij za statistiko na najvišji ravni nekoliko višja.

Sicer pa se inštrukcije statistike razlikujejo predvsem po tem, na kakšni ravni oziroma za kateri nivo so pripravljene, saj se podajanje snovi pri učenju za izpit na fakulteti zelo razlikuje od poučevanja srednješolcev. Cena inštrukcij za statistiko je odvisna tudi od števila ur, ki jih boste potrebovali. Za cenovno ugodnejše inštrukcije statistike vam v D&S Inštrukcije Ljubljana priporočamo nakup ur v paketu, torej po 10 ali 20 skupaj. Tako boste prihranili nekaj denarja, obenem pa si boste zagotovili redno utrjevanje snovi.

 

Statistika med najbolj zahtevnimi predmeti na fakulteti

 

Statistika je na fakulteti med najtežjimi predmeti, ne glede na to, kateri študij obiskujete. Zato se vse več študentov odloča za inštrukcije statistike. Ljubljana kot univerzitetno mesto pa žal ponuja izjemno malo kakovostnih inštrukcij za to področje. D&S Inštrukcije je tako eno redkih podjetij, ki nudi tudi inštrukcije statistike v Ljubljani, izvajajo pa jih izkušeni inštruktorji, ki so usposobljeni za poučevanje predmeta tudi na najvišji zahtevnostni ravni. Posvetijo se vsakemu posamezniku in mu pomagajo do ustreznega znanja.

V našem podjetju se lahko pohvalimo tudi z dejstvom, da je naša cena inštrukcij za statistiko najugodnejša. Študentje svoje učenje prilagajajo svojim obveznostim in so v času izpitov pogosto obremenjeni z intenzivnejšim učenjem. Da bi bile inštrukcije statistike v D&S Inštrukcije Ljubljana čim bolj učinkovite, se naši inštruktorji z vsakim študentom najprej pogovorijo o najbolj primernem načinu dela in se jim popolnoma prilagodijo. Na voljo smo vam vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih. Z nami bo statistika na fakulteti postala bistveno bolj preprosta.

Potrebujete inštrukcije statistike? D&S Inštrukcije Ljubljana je pravi naslov za vas. Poleg strokovno usposobljenega kadra vas bo navdušila tudi ugodna cena inštrukcij za statistiko.