Inštrukcije elektrotehnike za srednje in visoke šole ter fakultete


Predmeti, pri katerih vam lahko pomagamo

Ker je na srednjih in visokih elektro šolah število različnih elektrotehničnih predmetov precej veliko, vam nudimo predvsem inštrukcije iz dveh temeljih predmetov (Osnove elektrotehnike 1 in Osnove elektrotehnike 2), poleg tega pa poučujemo posamezne vsebine drugih elektrotehničnih predmetov, kot sta na primer Diskretne strukture in Osnove nelinearnih elementov. Na naši spletni strani http://www.ds-instrukcije.si/ najdete natančen seznam vsebin, ki jih poučujemo.

 

Pri inštrukcijah elektrotehnike uporabljamo vnaprej pripravljena lastna gradiva, na katerih so razloženi osnovni pojmi, formule ter podani že rešeni primeri. Poleg tega v razlago vključimo tudi učenčeve zapiske, saj se razlaga in pristop vsakega profesorja nekoliko razlikujeta od ostalih.

 

Inštrukcije elektrotehnikeKvalitetne inštrukcije priznanih inštruktorjev elektrotehnike

Odločite se za kakovostne inštrukcije izbranih elektrotehničnih predmetov, ki vam bodo pomagale do želene stopnje znanja. Naši vrhunski inštruktorji vas bodo s svojim pedagoškim pristopom hitro vodili do boljših rezultatov, naj si bo pri testih na srednji šoli, pri popravnih izpitih ali pa pri opravljanju izpitov na visokih šolah in fakultetah.

 

Naše inštrukcije elektrotehnike so individualno prilagojene vsakemu učencu posebej, glede na njegovo osebnost, način učenja in stopnjo predznanja. V določenih primerih sodelujemo tudi z učitelji in starši učencev, da lahko inštrukcije elektrotehnike optimalno prilagodimo potrebam učenca. Napredek posameznega učenca pazljivo spremljamo in opazujemo, če se še kje pojavijo vrzeli v njegovem znanju, ki jih nato poskušamo v najkrajšem času odpraviti. Najboljše rezultate je možno doseči, če se učenec pravočasno odloči za inštrukcije elektrotehnike, saj bitka s časom ni ugodna za proces pomnjenja nove snovi. S pravočasno odločitvijo za inštrukcije elektrotehnike oz. elektrotehniških predmetov nam je tudi omogočeno, da učenca dodobra spoznamo in se mu tudi ustrezno posvetimo.


Učencem nudimo tudi inštrukcije iz drugih področij, in sicer iz jezikov (inštrukcije nemščine, francoščine, slovenščine in angleščine), matematike, statistike, fizike in kemije.


Naj s pomočjo D&S Inštrukcij vaše učenje postane veselje!