Z inštrukcijami fizike zanesljivo do znanja

Inštrukcije fizike za osnovno šolo

Fizika je eden izmed naravoslovnih predmetov, ki se jih učenci in učenke učijo v osnovni šoli. Za večino učencev predstavlja fizika precej trd oreh, saj od njih zahteva znanje formul, veliko razumevanja in povezovanje teorije s prakso. Ker pa so naravoslovci med delodajalci zelo iskani in ker se v osnovni šoli učenec oz. učenka nauči vseh bistvenih zakonitosti, je dobro investirati v znanje fizike. V kolikor ima vaš osnovnošolec ali osnovnošolka težave z razumevanjem snovi, se čim prej obrnite na nas, saj lahko s pravočasnimi inštrukcijami fizike nadoknadimo zamujeno znanje. Inštrukcije fizike pri D&S Inštrukcije v Ljubljani lahko služijo tudi kot priprava na prihajajoči test ali kot ponovitev in osvežitev šolske snovi.

 

Zakaj je odločitev za inštrukcije fizike dobra za vašega otroka?

-       S pravočasnimi inštrukcijami bo otrok nadoknadil zamujeno znanje.

-       Z lahkoto bo sledil tekoči šolski snovi pri urah fizike.

-       Inštrukcije bomo prilagodili potrebam, željam in predznanju posameznika.

-       Pripravljenih imamo veliko vaj za utrjevanje znanja.

-       Nudimo jasno, pregledno in preprosto razlago.

-       Imamo dolgoletne izkušnje z inštruiranjem, odličen pedagoški pristop in poznavanje snovi, ki jo učitelji in učiteljice fizike od otrok pričakujejo.

 

 

Inštrukcije fizike v LjubljaniNe odlašajte predolgo, saj lahko pravočasna odločitev za zunanjo pomoč pri učenju fizike prihrani marsikatero slabo oceno in posledično tudi slabo voljo. Inštrukcije fizike v Ljubljani, ki jih nudimo našim strankam, so kvalitetne, a kljub temu vsakomur cenovno dostopne. Izvajajo jih usposobljeni inštruktorji ali pa zunanji sodelavci (učitelji in študenti) z ustreznim znanjem fizike in odličnim smislom za podajanje snovi.

Prepričani smo, da bo z našimi inštrukcijami fizike vsak osnovnošolec vzljubil fiziko in bo lahko sproščeno in samozavestno odgovarjal na vprašanja pri pisnih testih in ustnih spraševanjih.

 

Ker pa je fizika tesno povezana z matematiko in njenimi zakonitostmi, vam pri podjetju D&S Inštrukcije nudimo tudi kvalitetne inštrukcije matematike. Obiščite našo stran, oglejte si cenik in ponudbo. Prepričani smo, da boste z inštrukcijami našega podjetja zadovoljni.