Inštrukcije fizike za visoke šole in fakultete

 

Inštrukcije fizike za fakulteteV podjetju D&S inštrukcije smo eden redkih, ki nudimo tudi Inštrukcije fizike za visoke šole. Če želite malce preveriti, kakšne inštrukcije fizike Ljubljana ponuja, se kmalu izkaže, da je takšnih, ki bi poučevali na univerzitetnem nivoju, praktično ni. Fizika za fakultete je namreč za večino kljub poznavanju osnovnošolske in srednješolske fizike preveč zahtevna, da bi lahko nudili tudi inštrukcije fizike za visoke šole in fakultete. Ne glede na to, katero smer študij ste si izbrali, vam bodo naši inštruktorji nudili strokovno pomoč in vas pripravili na kolokvije in izpite. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek!

 

Spopadanje s fiziko | Inštrukcije fizike za visoke šole

Fizika za fakultete je vse prej kot enostavna, a s pravim pristopom in dodatno pomočjo pri učenju ni več nerešljiv problem. Pri študentih je situacija precej drugačna kot pri učencih in dijakih, saj je tempo življenja in učenja popolnoma drugačen. Inštrukcije fizike za visoke šole so zasnovane tako, da se povsem prilagodijo posameznemu študentu, njegovemu ritmu in željam. V podjetju D&S inštrukcije se zavedamo, da študentje za učenje žrtvujejo marsikateri konec tedna in da prebedijo marsikatero noč, zato smo vam za inštrukcije fizike (Ljubljana) na voljo tudi takrat, ko so vrata drugih običajno zaprta. Pred nami je samo en cilj: kakovostno znanje.

 

Fizika za fakultete – do kakovostnega znanja pomočjo strokovnjaka

Inštrukcije fizike za visoke šole (Ljubljana) temeljijo na dobrem poznavanju snovi in dolgoletnih izkušnjah z različnimi programi in predavatelji na fakultetah. Na voljo imamo veliko strokovne literature in fizikalnih nalog iz najbolj uporabljanih učbenikov, obenem pa smo sami sestavili zbirko lastnih vaj, s katerimi študentje utrjujejo točno določeno snov in se pripravljajo na določen tip nalog. Inštrukcije fizike za visoke šole so namenjene tudi temu, da študenta psihično pripravijo na izpit ali kolokvij, saj se pogosto zgodi, da je ravno prevelika trema razlog, da ne pokažejo vsega svojega znanja.