Inštrukcije matematike – Brez stresa do dobrih ocen

 

Inštrukcije matematikaTežave z matematiko lahko rešijo le inštrukcije iz matematike s sposobnim in strokovnim inštruktorjem ali inštruktorico. Starši dijakov in učencev pa tudi študenti pogosto ne vedo, na koga se obrniti za inštrukcije matematika, saj te vključujejo mnogo več, kot da inštruktor z inštruirancem rešuje naloge oziroma dela vaje iz matematike. Tako kot na primer za inštrukcije statistike za srednje šole in inštrukcije angleščine za maturo tudi za inštrukcije matematike velja, da je najbolj zanesljiv inštruktor, ki ste ga že sami preizkusili ali pa imate priporočilo od prijateljev. Če tega nimate, ga povprašajte po izobrazbi in izkušnjah.

 

D&S inštrukcije – lastne naloge iz matematike

Inštrukcije iz matematike ob čim enostavnejši in jasni razlagi snovi v podjetju D&S inštrukcije, Ljubljana nagradimo s svojimi lastnimi vajami, uporabljamo pa tudi vse odobrene učbenike in delovne zvezke. Tako inštruiranca po eni strani vaje iz matematike pripravijo na podobne vaje, kot jih bodo reševali v šoli oziroma pri testu, po drugi pa se to Ana - inštruktorica matematikeznanje nadgradi z dodatnim razumevanjem. Inštrukcije matematike, ki jih ponujamo na vseh zahtevnostnih ravneh od osnovne do srednje šole in fakultete, so individualne in prilagojene vsakemu posamezniku. Kandidate pripravljamo tako na ustno kot na pisno ocenjevanje in hkrati z znanjem raste tudi njihova samozavest.

 

Inštrukcije matematike za popravne izpite in popravljanje testov

Tako kot na primer za inštrukcije statistike za srednje šole ali inštrukcije angleščine za maturo je tudi inštrukcije iz matematike za popravne izpite ali izboljšanje ocen treba začeti čim prej. Najbolje bi seveda bilo, če bi se učenec oziroma dijak pri nas oglasil takoj, ko vaje oziroma naloge iz matematike ne gredo več kot po maslu, pomoč prijateljev in staršev pa ne zadošča več. Žal so navadno ob prvem klicu za inštrukcije matematike težave že veliko večje. A kljub temu se z resnim delom in strokovno pomočjo pomanjkljivo znanje dopolni, ocene pa izboljšajo. Če imate kakršne koli težave z učno snovjo, pokličite D&S inštrukcije, Ljubljana in se dogovorite za inštrukcije.

 

 

 D&S Inštrukcije Ljubljana