Inštrukcije matematike – Bežigrad in Šiška sta na dosegu roke


Mestna občina Ljubljana brez dvoma ni edino področje, na katerega se izvajajo inštrukcije našega podjetje. Drži pa, da je ravno iz tega dela Slovenije največ kandidatov za inštrukcije matematike. Bežigrad je v neposredni bližini sedeža našega podjetja na Scopolijevi 8 v Ljubljani. Enako lahko pravzaprav trdimo za celotno področje Ljubljane in bližnje okolice, saj se do nas zlahka pripeljete z mestnimi avtobusi ali pa z lastnim avtomobilom. Ravno zato se za naše storitve odločajo stranke iz celotne Ljubljane ter njene bližnje in daljne okolice.

 

Inštrukcije matematike Bežigrad, Šiška ali Center – kjerkoli jih potrebujete

 

Podjetje D&S Inštrukcije ima svoje prostore v Šiški v Ljubljani, naše stranke pa prihajajo od vsepovsod. Ponujamo jim namreč izjemno kakovostno storitev, ki vedno obrodi sadove. Takšna uspešnost je vedno posledica celostnega in obenem individualnega pristopa k poučevanju – tako matematike kot vseh ostalih predmetov. Glede na potrebe posameznika se dobivamo v rednih intervalih (na primer enkrat ali dvakrat na teden) ali samo pred testi oziroma izpiti. Najpogosteje inštrukcije potekajo tako, da so v začetku bolj intenzivne, saj se stranke navadno pri nas oglasijo, ko se pojavijo težave, nato pa le za sprotno utrjevanje snovi.

 

Inštrukcije za osnovno in srednjo šolo ter fakulteto

 

Stanujete v četrtni skupnosti Bežigrad? Inštrukcije matematike so čisto blizu vas! Pokličite v podjetje D&S Inštrukcije in se dogovorite za srečanje na sedežu podjetja na Scopolijevi 8. Osnovnošolci in srednješolci se navadno oglasijo s starši, saj so pomemben del procesa reševanja težav. Najprej se bomo dogovorili, kako se spopasti s trenutnimi težavami, nato pa postavili dolgoročne cilje, da pri matematiki ne bo nikoli več težav. Študentje se običajno oglasijo med pripravami na izpit, zato je urnik dela precej drugačen, kot to velja za učence in dijake. Pred izpiti je učenje bolj intenzivno in pri nas smo vam na voljo tudi ob nedeljah in praznikih.

Inštrukcije matematike Bežigrad, Šiška in okolica.

Nudimo tudi inštrukcije fizike, statistike, elektrotehnike, jezikov, kemije, ...