Zagotovite si kakovostne in strokovne inštrukcije


Inštrukcije matematike, fizike, angleščine v LjubljaniKo v šoli pride do težav, inštrukcije navadno niso prva misel. Če se izkaže, da je slaba ocena le izjema in ne le ena od mnogih, potem ne potrebujete zunanje pomoči. Če pa se težave ponavljajo in kljub trudu ni želenih rezultatov, pa je čas za nekoga, ki bo znal hitro in strokovno pomagati. Inštrukcije matematike, fizike, angleščine, francoščine, nemščine, slovenščine, kemije, statistike in elektrotehnike seveda niso namenjene le tistim, ki so zašli v težave. Pogosto se pri nas oglasijo tudi dijaki, ki se pripravljajo na maturo ali učenci in dijaki, ki želijo nadgraditi svoje šolsko znanje. V Ljubljani nudimo inštrukcije za vse stopnje, od osnovne šole do fakultete.

 

Inštrukcije angleščine


S prvim tujim jezikom se učenci spopadejo že v četrtem razredu osnovne šole, nekateri celo že prej. Inštrukcije angleščine vam lahko pomagajo prebroditi marsikatero težavo ali pa nagraditi jezikovno znanje iz šole. Bistveno je le, da se zanje odločite dovolj zgodaj in da poiščete nekoga, ki ima s poučevanjem dovolj izkušenj in predvsem uspeha. Inštrukcije fizike, angleščine, matematike, ali drugih predmetov so lahko učinkovite le, če se inštruktor in učenec ujameta in če je snov podana in utrjena prilagojeno učencu, njegovim potrebam in specifikam. Vi poskrbite, da boste k nam prišli pravočasno, mi pa vam zagotavljamo, da bodo inštrukcije učinkovite!

 

Inštrukcije matematike in fizike


Matematike, fizike in angleščine, pa tudi drugih predmetov, se – če so težave že prevelike – težko naučimo samostojno. Inštrukcije v Ljubljani so najprimernejša rešitev, s katero lahko hitro in učinkovito rešimo težave pri posameznih predmetih. V podjetju D&S inštrukcije se z individualnim in skupinskim poučevanjem ukvarjamo že vrsto let. Naši inštruktorji so strokovno usposobljeni in imajo dovolj delovnih izkušenj, da svoje delo prilagodijo posamezniku. To je tudi ključ do uspeha – individualno prilagojeno delo in dobro poznavanje snovi ter pedagoških pristopov. Le tako so inštrukcije lahko uspešne in prinašajo želene rezultate.