Inštrukcije matematike – Šiška

 

Inštrukcije matematike izvajamo na sedežu odjetje D&S Inštrukcije, nahajamo se na Scopolijevi 8 v Ljubljani, kjer smo vam na voljo za poučevanje jezikov, elektrotehnike, kemije, fizike, statistike in inštrukcije matematike. Šiška je zlahka dostopna tako z osebnim avtomobilom kot z avtobusi ljubljanskega mestnega prometa, tako da nas boste zlahka našli. Na sedežu podjetja imamo na voljo ravno prav velike prostore, ki omogočajo zasebnost, ki jo potrebujeta inštruktor in inštruiranec, da lahko v miru predelujeta in utrjujeta snov.


Zakaj so pri nas inštrukcije matematike (Šiška) tako uspešne?


Inštrukcije so odvisne od učinkovitosti inštruiranja oziroma individualnega poučevanja zunaj šole je odvisna od številnih dejavnikov, ki so predvsem odgovornost inštruktorja. Učenec, dijak oziroma študent potrebuje le voljo - za vse ostalo bomo poskrbeli mi. Inštrukcije matematike (Šiška) so pri nas izjemno učinkovite predvsem zato, ker se zavedamo, kaj vse potrebujejo inštruiranci za uspešno učenje oziroma dojemanje snovi.

Na voljo so vam:

  • strokovno usposobljeni inštruktorji, ki obvladajo snov, obenem pa imajo vsa zahtevana pedagoška znanja;
  • mirni prostori, v katerih se lahko inštruktor in učenec v miru posvetita razlaganju snovi in utrjevanju znanja;
  • urnik, ki je prilagojen strankam – na voljo smo vam tudi ob nedeljah in praznikih, torej kadar koli nas potrebujete;
  • zloženke, ki enostavno, jasno in pregledno pojasnjuje snov;
  • lastna zbirka nalog za utrjevanje znanja, ki sledijo učnim načrtom in jih prilagajamo posamezniku;
  • celosten pristop k posamezniku (povezava učenec – inštruktor – starši – učitelj)

 

Inštrukcije matematike Šiška – samozavestno v šolo in na izpit

 

Pravi učitelj oziroma inštruktor se dobro zaveda, da ocena pri posameznem predmetu ali izpitu še zdaleč ni odvisna samo od znanja. Pomembna je tudi psihološka pripravljenost, saj je ravno trema pogosto tista, zaradi katere so ocene nekoliko slabše, kot bi lahko bile. Zato naše inštrukcije matematike (Šiška) in ostalih predmetov pozornost posvečajo tudi samozavesti oziroma psihološki pripravljenosti na test. S takšnim pristopom je znanje podkrepljeno še s potrebno samozavestjo, kar je najboljša pot do uspeha.


Na voljo tudi inštrukcije matematike za Bežigradom in drugod po Ljubljani.

Nudimo tudi inštrukcije fizike za vse stopnje, inštrukcije jezikov, inštrukcije elektrotehnike, inštrukcije statistike,...