Inštrukcije matematike – Ljubljana in Kranj


Inštrukcije matematike ponujamo v Ljubljani in drugih mestih (Kranj, Maribor), po dogovoru pa se lahko vsakemu izmed vas povsem prilagodimo. Pokličite nas na 041 749 561 in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih. Ne odlašajte – čim prej se odločite za inštrukcije za matematiko in izkoristite svoj potencial.


Kdaj je čas za inštrukcije za matematiko?

 

Idealno bi bilo, da se za individualne inštrukcije ali skupinske inštrukcije odločite takoj, ko se pojavijo čisto prve težave in ko vidite, da jih sami ne boste mogli več rešiti. Večina se namreč zanje odloči nekoliko prepozno, ko zabredejo že precej globoko v slabe ocene, nekateri celo šele pred popravnimi izpiti. To niti najmanj ne pomeni, da bi bila situacija nerešljiva, zahteva pa veliko intenzivnega dela v zelo kratkem času. Če ste se sami ali vaš otrok znašli v takšni zagati, nas pokličite in dogovorili se bomo za inštrukcije za matematiko (Ljubljana, Kranj, Maribor …), s katerimi bomo vaše težave rešili. Seveda pa se za inštrukcije matematike v Ljubljani, Kranju, Mariboru in drugih mestih lahko odločite tudi, da se izognete tako imenovanemu 'kampanjskemu' učenju. Z rednimi inštrukcijami precej lažje in manj stresno dosegate dobre ocene, hkrati pa je takšno znanje tudi bolj utrjeno. To pomeni, da s sprotnim učenjem poskrbimo za dolgoročno ohranitev naučene snovi.

 

Kako potekajo inštrukcije matematike (Ljubljana, Kranj, Maribor …)?

 

Ob prvem klicu ali elektronskem sporočilu si navadno izmenjamo osnovne informacije o starosti oziroma stopnji zahtevnosti (razredu, letniku) in osnovnih težavah. Včasih se, če je to potrebno ali na željo stranke, dogovorimo za informativni sestanek. Glede na to, kje se odvijajo inštrukcije matematike - Ljubljana, Maribor, Kranj ..., se dogovorimo za termin in natanko določimo potek dela in cilj inštrukcij. Če je časa dovolj, se učenja lotimo počasi in podrobno, kadar se vam mudi, pa se zadeve lotimo bolj intenzivno in prilagodimo tempo inštrukcij vašim željam in potrebam. Da delamo dobro, so najboljša potrditev naše zadovoljne stranke iz Ljubljane, Kranja ali iz okolice.

Nudimo inštrukcije za vse stopnje, inštrukcije fizike za srednje šole, visoke ter fakultete, inštrukcije statistike, inštrukcije elektrotehnike, inštrukcije angleščine in nemščine, slovenščine, nismo pa pozabili tudi na inštrukcije poslovne matematike.

Pokličite D&S Inštrukcije, Ljubljana na 041 749 561 ali nam pa pišite na info@ds-instrukcije.si.