Inštrukcije matematike za zagotovljen uspeh

Matematika je zahtevna in kompleksna naravoslovna znanost, ki dela številnim šolarjem, dijakom ter študentom hude preglavice. Nikar ne omahujte in ne čakajte, da bo prepozno! Priskrbite si individualno pomoč izkušenih in izobraženih inštruktorjev, ki vam bodo s pomočjo vaj iz matematike enostavno in hitro pomagali priti do želenih ocen!

 

Inštrukcije matematike za vse stopnje šolanja

V podjetju D&S inštrukcije vam nudimo jasno ter enostavno razlago za lažje učenje matematike. Navsezadnje prav ta predmet povzroča največ težav na vseh stopnjah izobraževanja. Za inštrukcije matematike smo vam na voljo vse dni v tednu, pa naj gre za matematiko na maturi, za sprotne priprave na test ali pomoč pri učenju za popravni izpit. Individualne inštrukcije so prilagojene vsakemu učencu posebej in sicer z ozirom na njegovo dosedanje znanje in razumevanje. S pomočjo naših izobraženih inštruktorjev bomo hitro ugotovili kaj vam povzroča težave ter jih z redim delom odpravili.

 

Vaje iz matematikeVaje iz matematike ob jasni razlagi strokovnih inštruktorjev

Učenje matematike zaradi abstraktnosti predmeta številnim dela velike težave. Pri nas so vam individualne inštrukcije matematike na voljo vse dni v tednu. Za vas smo pripravili obsežno avtorsko zbirko nalog ter vaj iz matematike, ki si jih lahko za lažje razumevanje odnesete tudi domov. Pomagamo vam pri reševanju domačih nalog, pri sprotnem učenju ali pri pripravi na preizkuse znanj. Naša pomoč pri učenju je tako namenjena vsem, ki si želite hitro popraviti ali izboljšati svoje ocene ter ohraniti razumevanje in znanje snovi.

 

Matematika na maturi naj vam ne dela preglavic

Številni dijaki četrtih letnikov k maturi pristopajo z velikim strahom. Z jasno in enostavno razlago je matematika na maturi lahek zalogaj! Inštrukcije matematike nudijo izjemno učinkovito pomoč pri učenju in omogočajo temeljito razumevanje želene snovi. Ne odlašajte predolgo ter priskrbite sebi ali svojim otrokom pravočasno pomoč naših strokovnjakov!