Strokovne inštrukcije matematike (Ljubljana)

 

Matematika velja za enega najtežjih predmetov na vseh stopnjah izobraževanja, zato so inštrukcije matematike (Ljubljana) izjemno dobrodošle. V Podjetju D&S inštrukcije so vam na voljo različni strokovnjaki, s katerimi vam je na voljo izobraževanje na naslednjih stopnjah:
- za osnovne šole
- za srednje šole
- za gimnazije
- za visoke šole
- za fakultete

 

Nudimo vam tudi inštrukcije statistike in poslovne matematike, fizike, kemije, elektrotehnike, tujih jezikov in slovenščine.

 

Inštrukcije matematike za visoke šole


Inštrukcije matematike LjubljanaLjubljana je univerzitetno mesto in različne fakultete od študentov na večini programov zahtevajo znanje matematike in drugih naravoslovnih predmetov, navadno vsaj statistike. Tako strokovne predmete kot splošno matematiko najlaže utrdite in razumete z dobrim inštruktorjem, ki pozna zahteve posameznih fakultet in visokih šol oziroma študijskih smeri. Še posebno pozornost pa pri nas namenjamo temu, da so inštrukcije matematike (Ljubljana) vedno prilagojene posamezniku, njegovemu znanju, zahtevam in tudi specifiki njegovega študija. Stremimo k temu, da je znanje usvojeno globinsko, ne le površinsko in na kratek rok, temveč dolgoročno. Inštruirance vedno skušamo naučiti, kako uporabljati različna orodja, pravila, kako uporabiti svoje znanje tudi takrat, ko se znajdejo pred neznanim matematičnim problemom. Tudi to je vzrok, da so naše inštrukcije uspešne.


Inštrukcije matematike (Ljubljana) za fakultete


Inštrukcije za študente se bistveno razlikujejo od tistih za srednješolce ali osnovnošolce, saj študentje svoje delo prilagajajo izpitnim rokom in času, ki ga imajo na razpolagi za določen izpit. Enako velja za visoke šole. Zato smo v podjetju D&S inštrukcije Ljubljana tudi poučevanje matematike in vseh drugih predmetov prilagodili študentom. Naše strokovne inštruktorice in inštruktorji so vam na voljo tudi zvečer, ob koncu tedna in celo ponoči, če, kot rečemo, vam 'teče voda v grlo' in je treba izkoristiti vsako minuto, ki je še na voljo. Zagotavljamo vam, da boste z našo pomočjo dosegli želeno znanje in uspešno osvojili zastavljene cilje.