Inštrukcije nemščineInštrukcije nemščine – naj vam učenje nemščine ne povzroča težav

Nemščina je eden učnih predmetov, ki marsikateremu učencu in dijaku povzroči nemalo preglavic, zato so inštrukcije nemščine med najbolj iskanimi. Odgovor na vprašanje staršev, kje naj iščem inštrukcije nemščine za svojega otroka, vam ponujamo mi. V podjetju D&S Inštrukcije namreč izvajamo kakovostne in zanesljive inštrukcije nemščine za vse stopnje, namenjene osnovnošolcem, dijakom in študentov, ki morajo v šoli osvojiti minimalne oz. osnovne standarde tega tujega jezika. Za inštrukcije nemščine se odločajo tudi tisti, ki si pri nemščini želijo višjo oceno in s tem dosegati zahtevnejše znanje. Ne nazadnje se za inštrukcije nemščine odloča veliko dijakov četrtih letnikov, ki se želijo pripraviti na maturo in utrditi oziroma obnoviti svoje znanje.

 

Z našimi izkušenimi inštruktorji se bo učenec oziroma dijak dobro pripravil na teste, izpite in ustna ocenjevanja ali na popravne izpite. Lažje bo postalo tudi samo učenje nemščine,  saj bodo inštrukcije pomagale pri utrjevanju in sprotnem ponavljanju snovi.

 

Individualne inštrukcije nemščine za vse stopnje

Individualne inštrukcije nemščine obsegajo razlago šolske snovi v sklopu učnega načrta na podlagi ustreznih vaj. Osredotočamo se na to, da je razlaga snovi čimbolj preprosta, jasna in razumljiva, zato vsak inštruktor v D&S Inštrukcije razlago prilagaja kandidatovi osebnosti in njegovemu predznanju. Čimbolj preprosta razlaga je še posebno pomembna za tiste učence in dijake, ki imajo učne težave in jim učenje nemščine predstavlja pravo nočno moro.

 

Razlago snovi pogosto podkrepimo z učnim gradivom. Za podajanje snovi izbiramo naloge iz veljavnih učbenikov ali pa jih sestavljamo sami. Razlago lahko dopolnimo tudi z učnimi listi, ki jih učenci in dijaki dobijo v šoli. Včasih na osnovi teh učnih listov sestavimo še kakšno nalogo ali nov učni list.

 

Piko na i pa predstavlja sodelovanje z učitelji, kar pripomore k še lažjemu premagovanju težav pri učenju.

 

Na uspešnost rezultatov vpliva tudi pravočasna odločitev za inštrukcije. Zato nikar ne odlašajte in zagotovite sebi ali vašemu otroku inštruktorja pravočasno, da bo učenje nemščine potekalo brez stresa in nepotrebnih težav. Naj vprašanje ''Iščem inštrukcije za nemščino'' ne bo zadnji klic na pomoč pred popolnim polomom. Odločite se za učinkovite inštrukcije nemščine za vse stopnje podjetja D&S Inštrukcije. Vabljeni!