Inštrukcije nemščine


Inštrukcije nemščine LjubljanaPoleg angleščine, ki jo obvlada izjemno velik odstotek Slovencev, je pomembno znanje še kakšnega drugega svetovnega jezika. Brez znanja tujih jezikov je danes namreč težko uspeti na poklicni poti, saj je svet postal tako izjemno majhen, da se ne moremo zapirati oziroma omejevati samo na Slovenijo. Pri nas (Ljubljana) so vam na voljo inštrukcije nemščine za srednje in visoke šole, pa tudi za osnovnošolce. Ves čas poudarjamo, da je učenje jezikov lahko s pravim pristopom enostavno in zabavno, zato je naš cilj ravno to – na čim preprostejši in zabavnejši način podati učinkovito znanje. To pa pomeni, da svoje učence naše inštrukcije nemščine in drugih predmetov ne pripravijo le za test, ampak je naš cilj dolgoročno in poglobljeno znanje, ki ostane.


Inštrukcije nemščine za srednje in visoke šole


Vas skrbi, kako boste pisali naslednje ocenjevanje znanja ali pa se pripravljate na maturo? Morda vas kmalu čaka izpit na fakulteti pa bi radi obnovili znanje ali pa vam kakšna stvar enostavno ni jasna? Kakovostne inštrukcije nemščine - Ljubljana s strokovnjakom za pedagogiko in jezik vam lahko olajšajo učenje in izboljšajo pridobljene ocene. Pripravili vas bomo na popravni izpit, sprotne teste, izpite na različnih študijskih smereh, lahko pa skupaj le osvežimo že pridobljeno znanje, se posvetimo posameznim temam, izboljšamo komunikacijo ali pa vas pripravimo na ustni in pisni del mature. Z nami so inštrukcije nemščine in drugih jezikov pravo veselje – ker so zabavne in učinkovite.


Inštrukcije nemščine – Ljubljana


V podjetju D&S inštrukcije se lahko naučite nemščine, angleščine in francoščine, ki am bodo pomagale, da usvojite kakovostno znanje – zaradi šolanja ali lastne želje. Ker gre za individualne inštrukcije nemščine za srednje in visoke šole, lahko program povsem prilagodimo posameznemu inštruirancu. To omeni, da poučevaje temelji na predznanju, željah in potrebah posameznika. Za dijake četrtih letnikov imamo pripravljen poseben maturitetni program, ki poteka v večjih skupinah (10 dijakov) in je namenjen pripravam na maturo. Tudi za dijake pa je seveda na voljo individualno poučevanje, če jim delo v skupini ne ustreza.
Izboljšajte svoje znanje s pomočjo naših strokovnjakov!