Inštrukcije statistike Ljubljana


Inštrukcije statistike poučujemo za vse srednje, visoke šole in fakultete

 

Besedo statistika zelo pogosto uporabljamo v povsem običajnih pogovorih, zato se zdi, da vsaj osnovne zakone statistike poznamo prav vsi. Najbrž je res tako, a vsakdanji pogovori so daleč stran od tega, kar od študentov ali dijakov zahtevajo naloge iz statistike, zato so tako v srednji šoli kot na fakulteti za uspešno opravljen izpit pogosto potrebne inštrukcije iz statistike. Ljubljana je univerzitetno mesto in tako rekoč na vseh študijskih programih se vsaj enkrat med študijem pojavi tudi izpit iz statistike. Enako seveda velja tudi za univerze v drugih mestih po Sloveniji. Kljub temi smo D&S Inštrukcije eno redkih podjetij, ki nudimo tovrstno pomoč.


Inštrukcije statistika za srednje šole – pridobite trdno osnovo za statistično raziskovanje


Na mnogih srednjih šolah je statistika del predmetnika, ki ga predpisuje Ministrstvo za šolstvo. Zato je še toliko bolj zanimivo, kako redki so ponudniki za inštrukcije statistike. Ljubljana je eno redkih mest, kjer je tovrstna strokovna pomoč sploh na voljo, pa še to smo v podjetju D&S Inštrukcije ena redkih izjem, kjer svojim strankam ponujamo poučevanje statistike. Predvsem pa smo praktično edini, ki ponujamo inštrukcije statistike v Ljubljani, ki temeljijo na strokovni usposobljenosti inštruktorjev.

Inštrukcije statistike Ljubljana – strokovnost je naše vodilo


V podjetju D&S Inštrukcije se lahko pohvalimo z dolgoletno prakso in izjemno uspešnostjo naših programov. Ta temelji na dejstvu, da so vsi naši inštruktorji strokovno usposobljeni za predmet, ki ga inštruirajo, poleg tega pa imajo vsa potrebna pedagoška znanja, s pomočjo katerih na pravi način pristopijo k vsakemu posamezniku. Naloge iz statistike so prilagojene vsakemu dijaku oziroma študentu, njegovim željam in lastnostim pa se prilagaja tudi način in tempo dela. Na voljo smo vam tako rekoč kadar koli, saj se zavedamo, da se tako študentje kot dijaki ob natrpanem urniku učijo tudi v poznih nočnih urah in ob koncu tedna. Za razliko od ostalih ponudnikov za nas to ni problem.