Inštrukcije za matematiko – enostavno do rešitve

Dragi srednješolci imate dovolj vaših težav iz matematike, saj vam, kljub konstantnemu učenju dela preglavice? Želite utrditi svoje znanje iz matematike za srednje šole in poiskati inštrukcije za matematiko, ki bi vam prihranile čas, da zaradi tega ne bi trpeli tudi ostali predmeti? Recite stop slabim ocenam, kampanjskemu učenju ter obupavanju večer pred testom, ko enačba, kljub večkratnemu poskušanju, kar ni in ni enaka, ne, niti podobna tisti v rešitvah.Udarite z nogo ob tla in recite:»čas je, da poiščem inštrukcije za matematiko, ki mi bodo pomagale do kakovostnega znanja.«

 

Podjetje D&S inštrukcije ponuja ugodne inštrukcije s sedežem v Ljubljani vsem dijakom, ki ste se znašli v zagati, kako do boljših ocen in trajnega znanja. Profesionalni inštruktorji  bomo z vami izpilili znanje, tako da bomo najprej osvojili osnove ter nato naredili korak k trajnemu znanju z našimi učinkovitimi metodami, ki so pomagale že prenekateremu dijaku.

 

Če pa vam poleg matematike delajo težave tudi tuji jeziki in statistika, potem ste na pravem naslovu, saj vam pri nas pomagamo do znanja tudi z inštrukcijami za tuje jezike in inštrukcijami za statistiko.

 

Inštrukcije za matematiko – vaja dela mojstra

Inštrukcije za matematikoPri nas so vam inštrukcije za matematiko na voljo vse dni v tednu, tudi v soboto in nedeljo, se pravi, kadarkoli nas potrebujete. Za vas smo sestavili tudi zbirko avtorskih nalog z rešitvami iz matematike za srednje šole, ki so skrbno pripravljene. Z vajami želimo odvrniti mržnjo od znanja matematike in dokazati, da je matematika za srednje šole resnično lahko enostavna. Pripravili vas bomo tako na pisno kot tudi ustno preverjanje znanja. Vse priročnike pa smo zasnovali, tako da v uvodnem delu nudijo razlago, nato pa s praktičnimi, razloženimi primeri predstavljajo potek dela. Vse naloge imajo na koncu tudi razložene rešitve, ki so našim dijakom v veliko pomoč. Ker je nalog veliko, in brez skrbi, nikoli jih ne zmanjka, je na vas samo še, da boste pridno vadili. Kot pravi star pregovor: »brez muje se še čevelj ne obuje,« a brez skrbi, z vami bomo vadili toliko časa, da boste osvojili osnove ter kasneje že sami pričeli z reševanjem težjih primerov. Inštrukcije za matematiko potekajo indvidualno, vendar ne bomo nič kaj hudi, če se boste kasneje, ko boste že osvojili osnove, odločili za prilagojene skupinske inštrukcije za matematiko. In kot že rečeno, če vam preglavice delajo tudi jeziki in statistika, bomo skupaj poiskali rešitev ter dorekli smiselne termine tudi za inštrukcije za tuje jezike in inštrukcije statistike, za katere smo prav tako sestavili kvalitetne priročnike s številnimi vajami ter razlagami, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu.

 

D&S,  inštrukcije Ljubljana – predaja znanja odraslim

Čeprav je naš poudarek na dijakih, pa to ne pomeni, da ponujamo izključno inštrukcije iz matematike za srednjo šolo, temveč da inštruktorji predajamo svoje kvalitetno znanje tudi odraslim, ki si želijo dokončati šolo ali pa nadgraditi svoje znanje za potrebe kariere, ki to od njih zahteva. Tako se lahko pri nas udeležite naslednjih inštrukcij za matematiko tudi odrasli, in sicer:

  • Inštrukcije za matematiko
  • Inštrukcije za poslovno matematiko
  • Inštrukcije za finančno matematiko
  • Inštrukcije za tehniško matematiko

 

Poiščite nas še danes in privarčujte čas, ki bi ga sami zapravljali za iskanje rešitve.  Zagotovite si svoje inštrukcije v Ljubljani, kajti mi bomo z vami!