Inštrukcije za matematiko na vseh zahtevnostnih ravneh

 

Inštrukcije matematike za osnovne, srednje in visoke šole

Matematika je eden temeljnih predmetov na osnovnih in srednjih šolah, pa tudi na gimnazijah in nekaterih visokih šolah ter fakultetah. Večino učencev čaka matura iz matematike, zato znanja na tem področju nikoli ni preveč.

Kot vemo, se novo znanje matematike gradi na že pridobljenem znanju. V kolikor se pojavijo težave pri razumevanju temeljnih zakonitosti in pomoč domačih in prijateljev ne zadošča več, se je najbolje odločiti za strokovne inštrukcije matematike, pri katerih lahko učenec pridobi veliko količino znanja na hiter način in s preprosto razlago. Veliko vlogo pri tem sicer igra zagnanost učenca, pa tudi usposobljenost inštruktorja, ki pa je v našem primeru na najvišjem nivoju. Leta inštruiranja so nam namreč prinesla številne izkušnje s področja pedagoškega pristopa do učenca in primernega podajanja snovi. Inštrukcije za matematiko za vse stopnje prilagajamo predznanju inštruiranca in njegovim individualnih potrebam.

 

Kdaj je pravi čas za inštrukcije za matematiko?

Inštrukcije matematike za srednje in visoke šoleInštrukcije lahko služijo kot temeljita priprava na test, izpit oziroma popravni izpit, kot priprava na maturo ali kot pregledna ponovitev znanja. V vsakem primeru pa vam svetujemo, da se za inštrukcije matematike odločite čim prej, saj lahko tako najbolj učinkovito odpravimo vrzeli v znanju in nadoknadimo zamujeno. Pri nas so dobrodošli tako osnovnošolci, dijaki kot tudi študenti, ne glede na stopnjo predznanja.

Nudimo vam kvalitetne inštrukcije po ugodnih cenah, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Prepričani smo, da boste pri nas dobili največ znanja za vaš denar. Če se odločite za večje število ur, bo cena posamezne ure še bolj ugodna. Pozabite na skrbi in negotovost glede matematike in se odločite za inštrukcije za matematiko zase ali za svojega otroka.

Poleg inštrukcij matematike za osnovne, srednje in visoke šole nudimo tudi inštrukcije drugih predmetov, kot so statistika, kemija, elektrotehnika, fizika  in angleščina.